1 UKE IGJEN TIL USA

Hi! Som de skriver på engelsk. Nå er det bare en uke igjen til jeg drar til USA! Tenk at turen jeg har ventet på i over et halvt år er bare om en uke, altså sju korte dager! Tiden går så utrolig fort. Har snakket med vertssøstra mi hver dag den siste uken og har allerede blitt utrolig gode venner med henne. Blir nok ikke så kleint å møte henne som jeg trodde, føles som jeg har kjent henne i evigheter faktisk. Hun er helt fantastisk, og behandler meg som om jeg alltid har vært i livet hennes. Hun forteller meg alt fra sitt eget privat liv til gode shoppingsteder. Jeg kunne vel ikke vært mere heldig med vertsfamilie enn dette egentlig. Familien har også badebasseng, uff kommer til å leve i luksus de neste ukene.....Blogges!


Fått vertsfamilie!!!

Heei! Her om dagen skulle jeg tilfeldigvis bare sjekke e-posten min, egentlig uten mening, men det var vel også det lureste jeg gjorde den dagen! Jeg hadde nemlig fått en brev fra folkene som skal være mine vertsforeldre i sommer. Gud, så spennende. Jeg hadde vel egentlig aldri noe valg om jeg ville være i vertsfamilie eller på campus i og med at jeg egentlig skulle til new york som ikke hadde campus. Men ble igjen senere flyttet over på kurs i California pga. for få påmeldte. Men jeg vil tro at jeg får mye mer igjen av å bo i vertsfamilie, da MÅ man snakke engelsk 24/7. Til påenget, jeg satt meg aldri noen forventninger til vertsfamilie siden jeg har hørt så mye dritt rundt forbi, og takk og lov for det, for nå er jeg bare super happy! Jeg hadde vært lykkelig om jeg bare kom i en familie med to foreldre og kanskje et eller to barn i et passe fint hus, men neida jeg fikk ti tusen ganger bedre! Jeg skal bo i en forstad av Sacramento som er hovedstaden i California. Familien består av en mann og en kone og to barn. Sønnen er 23 og har flyttet ut og dattra er 16!!! På min egen alder og greier, hvor perfekt er vel ikke det? Huset er forresten også litt av en villa! Men ikke nok med dette, det skal nemli bo en jente på 16 fra italia der også OG en gutt på 17 fra Spania som skal gå på samme kurs som meg! Det er så utrolig at jeg nesten ikke klarer og tro at det er sant! I tillegg til å få brukt engelsken min kan jeg jo teste ut spansk ferdighetene mine også. De siste dagene har jeg bare smilt, smilt og smilt. Lever i min egen lille lykkeboble og tenker over hvor fantastisk denne sommeren kommer til å bli :-D 

 

Var forresten på Vg lista topp 20 i går med herlige jenter! Vi gikk litt å kikket i butikker, og selv om det var meninga at jeg skulle spare alle pengene til usa, fikk jeg selvfølgelig shoppet litt uansett. Fikk også kjøpt noen Norway suvernier til vertsfamilien. Derretter spiste vi på Fridays, jeg må ærlig inrømme at jeg syntes maten der er litt oppskrytt, en er ikke så god som alle skal ha den til. Men hver sin smak! Og så gikk turen til råhusplassen hvor fantastisk musikk ble spilt! Hadde også fantastiske plasser! Var litt morsomt at vi kom på tv også da, alltid like gøy.. Var i hvertfall en kjempe fin dag tross dritt været. Må også si at jeg blir bare mer og mer betatt av Chris Medina, må være verdens snilleste, herligste, mest omtenksomme og talentfulle mannen i verden! 

 Og til slutt: GOD SOMMER!


hits