LEVD I EN ROSA KOFFERT I EN MÅNED

I en måned har jeg levd i en rosa koffert. Gjett om det ble kaos når jeg kom hjem og fant ut at jeg hadde et kleskap å putte klærne mine i. Gud, hvor stress det er å pakke ut, vaske klær og sortere nytt og gammelt. Rommet mitt ser seriøst ut som det har hatt tredjeverdenskrig med kofferten min. Klær og alt annet dritt er strødd utover gulvet, jeg som hadde tenkt til å kjøpe nytt teppe til å ha på rommet og greier, trenger jo ikke det nå.. 

 

Uff, jeg får nesten slippe min indre husmor løs for å få styr på rommet mitt, hvis ikke kan jeg jo ikke ha besøk før det neste ti år. Etter en måned ''offline'' er det nok av ting som skal gjøres. Dro jo faktisk rett på ikea når jeg kom hjem fra usa, så i dette øyeblikk setter pappa opp min nye skolepult på rommet... 

 
rote hjørnet mitt i usa... savner det
Kathrine <3
05.aug.2011 @ 17:17

hehe, lykke til med å rydde da :)

Tante Grethe
06.aug.2011 @ 14:14

Hei Ida:-)

Velkommen hjem til hverdagen igjen.

Ja, ser ut som om du får litt å gjøre på rommet ditt nå, men du får nok plass til alt tenker jeg. Disse 4 ukene har gått kjempefort syntes jeg, og veldig bra at vi har kunnet følge deg på bloggen. Veldig mange fine bilder og filmer. Lykke til på videregående om litt:-)

Klem fra tante

Ida
13.aug.2011 @ 00:18

Takk for det! Jaa, det har gått så fort. Virker som jeg har vært borte en uke, ikke en måned!

Og takk igjen, ikke lenge til nå...

klem :)


Kommenter dette innlegget:

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits