VERTSFAMILIE ELLER CAMPUS

Mange har stilt meg spørsmålet om hvordan det var å dra i vertsfamilie og om det var skummelt osv. Jeg valgte vel aldri heller å dra i vertsfmilie, det bare ble sånn, og takk gud for det! Jeg har ikke angret ett sekund på at jeg dro på denne reisen! Jeg har opplevd så utrolig mye og lært masse! Jeg har ikke bare lært om kultur og språk, men også mye om meg selv. Før jeg dro var jeg hele tiden usikker på om jeg var god nok i engelsk til å dra, jeg trodde alle kom til å være bedre enn meg og at jeg ikke kom til å gjøre meg forstått hjemme hos vertsfamilien, men tvert i mot. Jeg klarte meg kjempe bra, og i familien snakket jeg best engelsk av oss ''utvekslingsstudentene". Italienere og spanjoler er ikke så gode til å snakke engelsk har vi erfart noe som til min fordel var bra. 

Det jeg vil si er fordeler i å bo i en vertsfamilie ovenfor campus er:
-Du lærer å bruke språket ditt mye mer siden du snakker engelsk HELE tiden
-Du får opplevd den amerikanske kulturen på nært hold 
-På campus drar du med en norsk gruppe og møter mange andre kulturer som du sover på en felles campus med, men får selvfølgelig mange nye venner der, men man får minst like mange i vertsfamilie. Fordi i tillegg til å være i vertsfamilie er du med de norske og alle de andre kulturene helt fra halv ni om morgenen til halv seks på kvelden, dessuten er det lov å ha sleepover og besøk med hjem til vertsfamilien om dere avklarer det.
-Du har noen rundt deg som alltid bryr seg og som gjør alt for å gi deg den beste sommeren i ditt liv!
-Du skaffer deg et nytt hjem som du sikkert kan dra tilbake til når som helst. Jeg bodde jo også med en spansk gutt og en italiensk jente så jeg har skaffet meg tre nye hjem! Har allerede blitt bedt tilbake til usa og til italia neste sommer!

Jeg vil si at hvis du er ute etter å lære språk, ha det gøy, få nye venner og oppleve den amerikanske kulturen er vertsfamilie ditt valg! Hvis du tenker at ''nei, jeg er ikke god nok'' tar du veldig feil, norsker er generelt veldig flinke i engelsk, så du kommer nok til å klare deg kjempe bra, det er ikke så vanskelig som man tror å gjøre seg forstått!! 


vertsfamilien min og meg! De gjorde min sommer helt spesiell, kunne ikke klart meg uten noen av dem! Jeg savner alle veldig mye, men jeg er fast bestemt på at jeg skal møte dem igjen en dag! 
Kathrine <3
05.aug.2011 @ 13:05

Så koselig :- )


Kommenter dette innlegget:

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits