DE SISTE DAGENE I USA

Heeei! Lenge siden sist, nå er jeg hjemme igjen (desverre) kunne gjerne tenkt meg å vært en måned til! Grunnen til at jeg ikke har blogget den siste uken i usa var fordi jeg ville bruke så mye som mulig av den siste tiden med vertsfamilien. Den siste uken var helt merkelig også egentlig, plutselig skulle alle fra språkkurset komme over til vårt hus og nabohuset, haha. Vi hadde overnatting den nest siste natten av to spanske til, en italiensk og en norsk til, det var helt kaos! Men guuud så morsomt :) 


Graduation <3 og min kjære ingridklassa mi 
 
knut har seriøst den beste personligheten, han er så skjønn. Vertsmora mi ble jo også helt betatt av gutten så han ble bedt både på besøk og overnatting av vertsmor, haha. Han fikk også en t-skjorte av henne, kosleig da. Det var så søtt siste dagen for vertsmor gikk bort til knut å sa "Take good care of Ida, and bring her back next summer" Awwee :)


Dagen er ikke den samme uten!


like klær, like vesker, min storesøster <3


etter graduation hadde alle de tre landene (norge, spania og italia) hver sin underholdning. Vi fra norge sang bursdagssang til en av de norske siden hun hadde bursdag. I tillegg  sang bursdagsbarnet en sang. Spanjolene derimot tok jo helt av som vanlig og fikk stemningen helt til topps. På bilde er det Lluis, vertsbror og en annen fra spania :)


spanjolene <3


det siste familiebilde <3


søte tvillingene, var gøy å føle seg litt høy da :D


ledernes underholding

Kommer flere bilder etter hvert :) Stay tooned!Ser ganske koselig ut :)


Kommenter dette innlegget:

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits