Bildeserie: HOLLYWOOD

Heeeei! Ko akkurat hjem fra en uforglemmelig langhelg i Los Angeles. Fy søren, første dagen vi kom dit var det rett på hotellet, skifte og ordne oss og deretter dra til Hollywood og gå nedover Walk Of Fame etterfulgt av en liten visit innom en eller annen Fair (noe av det samme som tivoli). 

Forelsket meg totalt i Hollywood, var så mye å se og gjøre, desverre så fikk vi bare EN time til å gå å kikke. Det er jo nesten ikke mulig å gi meg seksti minutter i en av verdens største turistatraksjoner vettu. Helt umulig. Så jeg og Zoey kom for sent til bussen, men det var også på grunn av at vi gikk oss totalt vill, var så mange bakgater og diverse der, heldigvis var vi ikke de eneste som gikk seg vill da hvertfall.

Følelsen av å kjøre langs veiene i Los Angeles og plutselig se Hollywood skiltet var helt uvirkelig, det er liksom det du alltid ser på film også plutselig er du der og ser det med egene øyne, helt utrolig!

 Kommer til å legge ut bilder fra Disneyland, Universal Studios og Santa Barbara også, bare i et annet innlegg. Klokka er litt for mye nå, skal opp tildlig siden jeg skal dra med vertsfamilien til San Francisco i morgen, så da blir det fri fra skolen!!! :DKathrine <3
27.jul.2011 @ 09:40

åhhh..så gøy! :)

Pappa og mamma
27.jul.2011 @ 20:41

Det var nok litt av en opplevelse denne turen ja, også den slangen da - sprøe jenta.... :) mange klemmer :)


Kommenter dette innlegget:

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits