VAMOS A LA PLAYA

Hei! I dag til morgenen gikk jeg ned for å spise frokost, litt tidligere enn vanlig. Plutselig roper Francine på meg og sier at norge er på nyhetene, det var virkelig sjokkerende å se bildene og høre om hva som hadde skjedd. Vel, jeg fikk vell egentlig bare med meg bombingen i oslo før jeg dro på skolen. Når vi ankom skolen var de norske elevene (spesielt de som bo i oslo) veldig urolige og ringte hjem. 

Skolen begynte og vi gikk hver til vort, plutselig ser jeg en hel gjeng av norske sitte ute med den norske reiselederen vår så jeg gikk bort for å se hva som skjedde og tenkte jo at det gjaldt dramaet som hadde hent i oslo. Men da var da jeg også fikk vite om utøya. Altså hva slags mann er det som kler seg ut som en politimann og skyter unge uskyldige mennekser? Han må jo være helt hjerneskrudd den stygge idioten, fyyy fader. En av de norske elevene her kjente også veldig mange av dem som er på utøya så hun var ekstremt bekymret stakkar. Det endte med at alle de norske elvene fikk dra til star bucks for å komme på nett for å lese om hva som hadde skjedd mens andre dro hjem. Det var en kaotisk dag og jeg vedder på at det var mye verre hjemme i norge. Bare tenk på hvordan foreldrene til alle disse ungdommene har det! Tanken på at barnet ditt kanskje ligger død, gjemmer seg eller flykter for liivet må være helt grusomt.

Jeg er egentlig tom for ord, er bare sjokkert. Har liksom gått å skrytt til vertsfamilien at norge er så fredfult land, og at det aldri skjer terrorangrep eller mord og lignende også er det nettopp det som skjer. Aldri si aldri! Jeg er seriøst helt satt ut jeg, fyy søren! 

........

Vet det er veldig kontrast og HELT uviktig, men i dag var vi på stranda etter skolen. Trenger vel ikke skrive noe mer, har allerede sakt hva jeg ville si...Noen fra norge gjengen. Fra venstre meg, ingrid, freddi, camilla, lise, julie og astrid


tredje dagen på stranda på tre uker :O


taaaaning


reiselederen vår, kalle


 

mamma
23.jul.2011 @ 11:57

Ja, Ida-Kristin - dette er fryktelig det som har skjedd i Oslo og Norge. Dere ungdommene må holde sammen og snakke om det og støtte hverandre, men koble av og kos dere også da...

mange klemmer fra Emmeline, pappa og mamma

tovehje
23.jul.2011 @ 14:20

ja, det er helt forferdelig! men håper virkelig at du koser deg der du er og at du ikke kjenner noen som har omkommet eller pårørende!


Kommenter dette innlegget:

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits